Elektroservice napisał(a):Tworzywo z którego jest wykonana to strasznie kruchy gównolit
W domu rodzinnym była taka w kotłowni, popękała mi przy montażu i po 3 latach zamieniłem ją na hermetyka świetlówkowego
Wojtek26162 napisał(a):Elektroservice napisał(a):Tworzywo z którego jest wykonana to strasznie kruchy gównolit
W domu rodzinnym była taka w kotłowni, popękała mi przy montażu i po 3 latach zamieniłem ją na hermetyka świetlówkowego
To ta która oświetla zejście do piwnicy, na pewno będzie wymienionaMiałem pomysł aby dać do niej żarówkę 200W
Whites86 napisał(a):Wojtek26162 napisał(a):Elektroservice napisał(a):Tworzywo z którego jest wykonana to strasznie kruchy gównolit
To ta która oświetla zejście do piwnicy, na pewno będzie wymienionaMiałem pomysł aby dać do niej żarówkę 200W
200W ? słabo , nie czaj się dawaj 500W
Wojtek26162 napisał(a):Whites86 napisał(a):Wojtek26162 napisał(a):To ta która oświetla zejście do piwnicy, na pewno będzie wymienionaMiałem pomysł aby dać do niej żarówkę 200W
200W ? słabo , nie czaj się dawaj 500W
Nie zmieści się
MRP200 napisał(a):Wstawić trzonki na Rx7 to i 1kW żarnik halogenowy się zmieści. Ale byłoby tam jasnoTyle, że przy tej mocy żarówy to obudowa pod wpływem ciepła dosłownie spłynęła by ze ściany.
Powrót do Nowe oprawy oświetleniowe wewnętrzne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości