neon44 napisał(a):Strady zapewne sprzed jakiś 11 lat
Wojtek26162 napisał(a):trojmiejski napisał(a):Te kwadratówki to chyba mają klosze od Strad, na tle innych kwadratówek są nietypowe.
Fakt te kwadratówki mają spłaszczone klosze, większość kwadratówek w Nowym Sączu tak wygląda, ale to na pewno nie są klosze od strad
trojmiejski napisał(a):Racja, chyba kiedyś klosz od Strady widziałem zamontowany w kwadratówce (lub na odwrót) i trzymał się tylko dzięki zamocowaniu za pomocą drutów lub trytytek gdyż właśnie nie pasował.
Nie mniej jednak te klosze są nietypowe, tu sugestia dla Wojtka, jak będzie ładna słoneczna pogoda to warto by uchwycić te kwadratówki z użyciem nowego aparatu gdyż taki unikat warto dokładniej obfocić.
trojmiejski napisał(a):Racja, chyba kiedyś klosz od Strady widziałem zamontowany w kwadratówce (lub na odwrót) i trzymał się tylko dzięki zamocowaniu za pomocą drutów lub trytytek gdyż właśnie nie pasował.
famabud napisał(a):Jadąc przez Nowy Sącz kiedyś myślałem, że to te węgierskie kwadratówki. Możliwe, że klosze wykonane na zamówienie i wymienione lub uzupełnione grupowo.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość