Ul. Trakt Świętej Kingi, Cuddle LED założone jakoś we Wrześniu 2018 roku gdy był remont na tej ulicy. Wcześniej wisiały tutaj dwie lub trzy Malagi które zostały zdemontowane:

WSL-8 z lampą MH na terenie ''Parku M''. Ten teren oświetlają różne oprawy, m. in. również nowosądeckie łyżki z kloszem które już pokazałem w wątku o nich. Pamiętam że kiedyś jedna z tych nowosądeckich łyżek również miała MH, ale niestety w końcu padł i dali zamiast niego sodówkę.

Boczna uliczka noname przylegająca do ulicy Jana Pawła II, jest na niej tylko jedna oprawa ale za to jedna z moich ulubionych:

Kolejna Boczna uliczka przylegająca do ulicy Jana Pawła II. Na niej mamy jedną Stradę OUR-250, duet Elgo Led i usodowioną łyżkę. Kiedyś myślałem że jedyna łyżka w oświetleniu ulicznym uchowała się na jednej uliczce w rejonie osiedla Słonecznego, ale ostatnio odkryłem tą sztukę zatem są 2 łyżki w oświetleniu ulicznym Starego Sącza:

Niestety ktoś na tych Elgo Ledach ćwiczył rzucanie kamieniami

Następna, tutaj są malagi które wraz z instalacją i słupami zostały założone niecały miesiąc temu:

I ostatnia, na tej mamy Strady OUS-150 i Malagi 70W. Strady zostały założone jako używane w 2015 roku zamiast rtęciowych OURW, natomiast malagi dali jakiś miesiąc temu do uzupełnienia ciągu, również tak samo jak Strady są one używkami z demontażu:

Lubię klasyczne oprawy do lamp sodowych.