famabud napisał(a):Czy u Was też długo się czeka na dostawę pojedynczych słupów na podmianę po kolizjach, nieraz po kilka miesięcy nawet?
Te najbardziej popularne musimy mieć cały czas na stanie magazynowym i na bieżąco po wymianach uzupełniać. Typowe uliczne ośmiokątne, albo z rury zbieżnej są dostępne w ciągu kilku tygodni. Najgorzej jest ze słupami stylowymi np. Schredera na te czeka się czasami po kilka miesięcy albo i dłużej
Teraz rozumiem dlaczego czasami widywałem tygodniami wystający zabezpieczony kabel z ziemi gdzie stał słup oświetleniowy.Myślałem że to wynik opieszałości jakiś urzędniczych procedur.
Mi to bardziej żal tych wielkich masztów z ronda Żegrze.
RACJONALNE OŚWIETLENIE MIESZKAŃ SPRZĘTEM OŚWIETLENIOWYM "POLAM" - ułatwia prace wykonywane w domu - nie powoduje olśnienia i zmęczenia wzroku - stwarza nastrój i warunki miłego wypoczynku
Czyżby gołoledź zaskoczyła kierowców? Swoją drogą niezły majstersztyk pierdyknąć tak w słup żeby obie oprawy zawisły na przewodach (pierwsza fotka) Ciekawe czy to taki zapas eksploatacyjny przewodu,czy wyrwało go z zacisków we wnęce słupowej?