Polamp11 napisał(a):Ładnie jak na początek. A co do mocowania w OZR wiertłem zrób tak, aby otwór był równy, nagwintuj go i zrobione. Tylko śruba będzie większa niż w oryginale
Lodzkie2oprawy napisał(a):Polamp11 napisał(a):Ładnie jak na początek. A co do mocowania w OZR wiertłem zrób tak, aby otwór był równy, nagwintuj go i zrobione. Tylko śruba będzie większa niż w oryginale
Problem w tym że śróba musiała bardzo szeroka takie są jedynie w rozmiarach długość np. 20cm a to jest zła. A co do słów uznania to dziękuję bardzo
Whites86 napisał(a):Lodzkie2oprawy napisał(a):Polamp11 napisał(a):Ładnie jak na początek. A co do mocowania w OZR wiertłem zrób tak, aby otwór był równy, nagwintuj go i zrobione. Tylko śruba będzie większa niż w oryginale
Problem w tym że śróba musiała bardzo szeroka takie są jedynie w rozmiarach długość np. 20cm a to jest zła. A co do słów uznania to dziękuję bardzo
można po polsku ? bo nic z tego nie rozumiem
AsXSn napisał(a):Gratuluję nabytkuco do lampy to LRFy i MIXy Bellight to kiepskie lampy, zamiast luminoforu ma to warstwę rozpraszającą
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości