OPKZ-40

SOPS-60

Elektroservice napisał(a):Fajne oprawyMankamentem jest tylko fakt, że są na niefajne źródło światła, ale zawsze można wkręcić LEDa
Elektroservice napisał(a):Tu nie ma co remontować, ja bym zostawił ją w takim stanie w jakim obecnie się znajduje
Elektroservice napisał(a):Farbę spróbuj usunąć rozpuszczalnikiem nitro, jeśli nie da rady możesz użyć dedykowanego "zżeracza" do farb tylko najpierw sprawdź od wewnątrz obudowy czy nie zżera on oryginalnej powłoki. Korpus myślę, że da się doczyścić dimerem, jak dotąd nie spotkałem się z brudem, którego by dimer nie zeżarł![]()
P.S. Przy pracy ze "zżeraczem" do farb oraz dimerem uzbrój się w porządne rękawice gumowe i pracuj w dobrze wentylowanym pomieszczeniu lub na zewnątrz i staraj się nie wdychać oparów wyżej wymienionych środków. To samo dotyczy rozpuszczalnika nitroNie ma co się bać tych środków, ale minimum ostrożności zachować należy i wtedy wszystko będzie w porządku
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości