narva2006 napisał(a):Ja miałem podobną sytuację gdyż 2 lata temu próbowałem zdobyć dwie BMKs 2x40W z remontowanego lokalu, niestety nie udało mi się ich uratować a umawiałem się z kierownikiem, powiedział że miałem rano przyjść i to zrobić a przez szkołę nie miałem możliwości, po powrocie ze szkoły zauważyłem że pomieszczenie zostało zabudowane chłodnią a belki zostały nienaruszone.
Lampka napisał(a):narva2006 napisał(a):Ja miałem podobną sytuację gdyż 2 lata temu próbowałem zdobyć dwie BMKs 2x40W z remontowanego lokalu, niestety nie udało mi się ich uratować a umawiałem się z kierownikiem, powiedział że miałem rano przyjść i to zrobić a przez szkołę nie miałem możliwości, po powrocie ze szkoły zauważyłem że pomieszczenie zostało zabudowane chłodnią a belki zostały nienaruszone.
Jak zostały nienaruszone to przy okazji można je jeszcze odzyskać![]()
mateusz napisał(a):Masz może więcej zdjęć tej stołówki z poprzedniej strony ? Bo bardzo mi się podoba, nie tylko same oprawy ale też wykończenie sufitu, ścian.Tylko czekać aż wszystko wyleci na rzecz zabudowy z kartongipsu albo kasetonów..
Powrót do Klasyczne oprawy oświetleniowe wewnętrzne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości