cieszyn, myślę,że trzebaby powiedzieć "było widno", bo tak jakoś nie za bardzo wierzę w świecenie tych kwiatów, zważywszy na otoczenie i na wygląd niektórych lamp...Nawet gdyby świeciły , to i tak niektóre klosze pozostawiają wiele do życzenia. A szkoda, mógłby naprawdę się nocą pięknie prezentować
Widać dokładnie źródła światła w podwójnych kwadratówkach. To bez wątpienia wersja OUS2400. Nawet są stare sodówki Polampu. Też jestem ciekawy czy on świeci. I co kieddys oświetlał, że zastosowano tam takie mocne oprawy.
RACJONALNE OŚWIETLENIE MIESZKAŃ SPRZĘTEM OŚWIETLENIOWYM "POLAM" - ułatwia prace wykonywane w domu - nie powoduje olśnienia i zmęczenia wzroku - stwarza nastrój i warunki miłego wypoczynku
Ciekaweie to musi wyglądać w nocy. Jeszcze nie widziałem jak podwójna kwadratówka świeci. Ciekawe czy w którejś świecą obie lampy.
RACJONALNE OŚWIETLENIE MIESZKAŃ SPRZĘTEM OŚWIETLENIOWYM "POLAM" - ułatwia prace wykonywane w domu - nie powoduje olśnienia i zmęczenia wzroku - stwarza nastrój i warunki miłego wypoczynku