No dużo ich i dobrze, ale tylko w dzielnicy Fabrycznej. W Starym są tylko na al. Tysiąclecia i na Janowskiej
Kolejne fotki z Fabrycznego:
Kwiat na al. Niepodległości

ul. Balladyny zaraz za nowym rondem. Tu podobna sytuacja jak na Szpitalnej. Co drugą oprawę wymieniono na stare Strady jak była oszczędność. Pozostałe to ORZ 7-1

ul. Mickiewicza i malowany słup na brązowo przed 2 laty. Kierujemy się na osiedle domków jednorodzinnych

A to następny słup na Mickiewicza

ul. Sienkiewicza. Tylko jedna Strada, kolejna to ORZ 7 z pierścieniem, i dalej OUR 125

Wchodzimy w al. Młodości i tu dokładnie ta sama sytuacja co na Szpitalnej i Balladyny. OURJ 400 (a może ORZ 6-1) powymieniano co drugie na SGS 203, te co nie miały lampy pozostawiono. Nie wiem czy w tych OURJ albo ORZ po oszczędności wkręcono LRJ czy LRF, muszę sie tam przejść w nocy, ale ulica tam świetnie wygląda w noc

Chyba ta SGS mają 150-tki
Idę sobie focić świetne ORZ 7-1 z uśmiechem a tu zastaję to

Jeszcze oszczędzili OUR 125 na Z. Nałkowskiej, ta ulica liczy dokładnie 7 słupów, tylko jedna ma klosz

A tu przekręcona trumienka na Asnyka

Na Kraszewskiego, Żeromskiego i reszta na Asnyka to ORZ 7-2

Sienkiewicza

Boże, jak się ucieszyłem jak to zobaczyłem

ul. Zielona, a na tej ulicy 3 słupy (2 OUR 125, 1 Strada)

ul. Słowackiego

ciąg dalszy na Mickiewicza

Szpitalna

al. Niepodległości, to są OUS 400, poprzednie to OUS 400-1 ponieważ miały zaokrąglone klosze

Między blokami
Tu był kiedyś 1 wysięgnik w komplecie do tego słupa a na nim ORZ 7-1

ORO z daszkiem od OZPR

OCP z kilkuletnią pracą na LRF

Stara OCP

no i najwięcej to chyba OCP kul i OZPR

Nowa OCP z zielonym daszkiem

A to już stary Kraśnik, ul. Koszarowa, w tej ORZ 7-1 po oszczędności zapomnieli wkręcić lampę, OUS 400 są na al. Tysiąclecia