cieszyn napisał(a):Znalazłem też nieco dalej na tej trasie słupy kratownicowe, z niezwykłym zakończeniem montażowym u góry! No usiadłem aż z wrażenia
Domyślam się które bo też je widziałem

paweł - to inne miejsce, inny słup, inna ORZ1Paweł napisał(a):Cieszyn, jednym słowem - SUPER![]()
...
Mój post z przed ponad roku:
Kilka takich opraw zobaczyłem przed dwoma dniami jadąc główną drogą przez centrum miasta powiatowego Maków Mazowiecki!ogólnie w tym mieście jest pełno starych opraw ale nie wiem czy tam są LFR-y czy WSLP. Między ORZ-1 na kilku słupach wisiały też nowe Philipsy SGS 203.
Jakoś tej krzywej fotki nie najlepsza bo robione z komórki w czasie jazdy...
- tak! Nie było gdzie stanąć, same zakazy! Ale się udałoChyba specjalnie wysiadłeś aby porobić te fotki![]()
Paweł napisał(a):cieszyn napisał(a):Znalazłem też nieco dalej na tej trasie słupy kratownicowe, z niezwykłym zakończeniem montażowym u góry! No usiadłem aż z wrażenia
Domyślam się które bo też je widziałem
cieszyn napisał(a):paweł - to inne miejsce, inny słup, inna ORZ1
Szkoda, że nie natrafiłem dziś na to samo miejsce co Ty kiedyś . . .
- tak! Nie było gdzie stanąć, same zakazy! Ale się udało
cieszyn napisał(a):Michal napisał(a):Cieszynie,genialne znalezisko i fotki,rewelacja,nigdy nie widziałem takiego mocowania oprawy ORZ 1.![]()
![]()
![]()
Te oprawy na słupach w oświetleniu ulicznym tworzą niepowtarzalny klimat.
Dzieki!
Michał - a z tymi kablami itd. to niezły kipisz tam jest na tych 2 słupach, nie? Jak to oceniasz??????- być może, chyba tak!Re: ORZ-1
przez FOX 6 lipca 2008, 00:56
może wykorzystali wysięgnik po OBp
Znalazłem też nieco dalej na tej trasie słupy kratownicowe, z niezwykłym zakończeniem montażowym u góry! No usiadłem aż z wrażenia
- Michał, świetny komentarzMi się to podoba-te przewody i oprawa świetnie do siebie pasują Gdyby nie polskie napisy na zdjęciach to można by powiedzieć,że ten słup z ORZ 1 stoi w jakimś arabskim państwie
Powrót do Zewnętrzne oprawy żarowe i wyładowcze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości