qba napisał(a):Coś misię przypomina, ze przed laty widziałem znak drogowy, podświetlany świetlówką kołową. Nie kojarzę jednak gdzie to było.
grzybek napisał(a):Mam jeden znak w garażu już (jeden ztych co wrzucałem) ..jak coś znim zrobię to zapodam fotki.. straszny syf w środku..zgniłe, zardzewiałe, spalone części elektryczne....Nic dziwnego że już je wycofali.. musze go ładnie ... wykąpać:D najpierw.. Ale ogólnie ostatnio mało siedzę na bazie więc próba restauracji znaku nie będzie za szybko....
Miłych wakacj! (będzie mi brakowało tego forum:) )
- jedziesz na Marsa ???Miłych wakacj! (będzie mi brakowało tego forum:)
CDM napisał(a):grzybekgratuluję Ci tego znaku!!Nikt z nas jeszcze czegoś takiego nie miał. Rury niestety już padły, ale najważniejsze,że wewnątrz jest wszystko zachowane. Nie wiem, czy zauważyliście jedną mądrą rzecz: Rury pracowały niezależnie od siebie, na dwóch dławikach, nie na jednym FL2002.
grzybek napisał(a):Ale on nie działa przecież:)
Oprocz jarzeniówek znajduje się w środku jeszcze jakaś inna połamana elektryka której jako zupełny amator w temacie nie umiem zdefiniować.
Powrót do Sygnalizacja i oznakowanie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości