neon44 napisał(a):Nowy Sącz, ewentualnie Tuchów lub Limanowa, to zależy którędy jechaliście
Przez Limanową
neon44 napisał(a):Nowy Sącz, ewentualnie Tuchów lub Limanowa, to zależy którędy jechaliście
rtęciówka napisał(a):neon44 napisał(a):Nowy Sącz, ewentualnie Tuchów lub Limanowa, to zależy którędy jechaliście
Przez Limanową
neon44 napisał(a):rtęciówka napisał(a):neon44 napisał(a):Nowy Sącz, ewentualnie Tuchów lub Limanowa, to zależy którędy jechaliście
Przez Limanową
a potem na Dobczyce
qba napisał(a):Może Mesko zrobiło jakąś próbną wersję oprawy sodowej na bazie łyżki? Ja widziałem łyżkę z kloszem od OURW250 i to na pewno była łyżka ORZ, a nie amerykańska oprawa.
Michal napisał(a):Wg mnie nie jest to oryginalny wyrób.To wygląda mi na klosze od strady OUS 250,kóre są zamocowane od wewnątrz oprawy.Poza tym te klosze są zbyt czyste(musiały być zamontowane nie dawno),a oprawy z Mesko nie grzeszyły szczelnością,jestem przekonany w 99%,ze te oprawy są przerobione na sodówki.Pod koniec sierpnia będę w Mesko,druknę fotki i może dowiem się czegoś więcej.
Powrót do Zewnętrzne oprawy żarowe i wyładowcze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości