qba napisał(a):W Szczecinie ciągle jeszcze je zakładają, ale te stare, z lat 80, tylko z nowymi kloszami. Nie wiem skad oni tyle tego szrotu mają. Chyba to te co zdjęli w innych miastach, bo nie kojarzę, by w Szczecinie masowo zdejmowano strady. Pojawiaja się na nierdzewnych słupach, M. in na al Piłsudskiego, gdzie zastapiły ponad 40 letnie betoniaki. Nowsze betoniaki, wymienione w latach 90 zostały i o dziwo ze starymi oprawami. Łyżkami i OURW i nie zanosi si.ę na icjh wymianę. Ciekawie to wygląda. Stosują gł.ownie strady OUS 400, trochę OUS 250 i jest trochę rtęciowych 250.
mateusz napisał(a):Świetne oprawy. Czyżby nowe nabytki do kolekcji ??
swietlik napisał(a):mateusz napisał(a):Świetne oprawy. Czyżby nowe nabytki do kolekcji ??
Eee wszystkich nie wezmę bo nie mam tyle miejscabędę musiał się zadowolić jedną
Whites86 napisał(a):swietlik napisał(a):mateusz napisał(a):Świetne oprawy. Czyżby nowe nabytki do kolekcji ??
Eee wszystkich nie wezmę bo nie mam tyle miejscabędę musiał się zadowolić jedną
ja przyjme kazda ilosc
cieszyn napisał(a):A co powiecie o takim duecie: Strada i bocianie gniazdo ????????? j.w.
Michal napisał(a):cieszyn napisał(a):A co powiecie o takim duecie: Strada i bocianie gniazdo ????????? j.w.
SuperU mnie w okolicy jest kilka czynnych bocianich gniazd.Myślałem nawet o założeniu wątku"Bocianie gniazda na słupach energetycznych" :D Jak koło nich przejeżdzam i są lokatorzy to ja akurat nie mam przy sobie aparatu.
Powrót do Zewnętrzne oprawy żarowe i wyładowcze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość