p.s. Czyżby w koszu pisało " zakaz pracy pod napięciem "

mateusz napisał(a):No Michał - moje gratulacje. Widzę ,że śruby nie do ruszenia i szlifierka kątowa musi iśc w ruch
Fajna praca
![]()
. Oprawy w całkiem niezłym stanie
Może będziesz chciał się jakiejś pozbyć
![]()
![]()
p.s. Czyżby w koszu pisało " zakaz pracy pod napięciem "![]()
KaszeL napisał(a):Michał widzę, że kolekcja zostanie poszerzona o kolejnego klasykaTym razem niezwykle rzadką ORZ-9
Nie mogę się doczekać fotek odnowionej oprawy!!
przez Michal 13 lipca 2008, 00:07
Witam.przesyłam zdjęcia z wymiany oprawy OZR 250-3 (bez klosza) na używaną Stradę OUS 250.
cieszyn napisał(a):przez Michal 13 lipca 2008, 00:07
Witam.przesyłam zdjęcia z wymiany oprawy OZR 250-3 (bez klosza) na używaną Stradę OUS 250.
Michał - zdjęcia, rewelka czysta.![]()
PS. tak patrzę na te bebechy w środku oprawy i mam pytanie: Nie trafiłeś kiedyś na gniazdo os albo innego paskudztwa podczas prac z oprawami?
Michal napisał(a):cieszyn napisał(a):przez Michal 13 lipca 2008, 00:07
Michał - zdjęcia, rewelka czysta.![]()
PS. tak patrzę na te bebechy w środku oprawy i mam pytanie: Nie trafiłeś kiedyś na gniazdo os albo innego paskudztwa podczas prac z oprawami?
Tak,najgorsze są ptasie gniazda w oprawach.Kiedyś na nocce podczas wymiany lampy w oprawie ORZ 7 wleciał mi za kurtkę zaspany wróbel.Byłem pewnie tak samo przestraszony jak ten biedny ptaszek,myślałem,że z kosza wyskoczę :lol:
lampa123 napisał(a):Obok mnie niedawno zmienili rtęciową STRADĘ na MALAGĘ
Powrót do Konserwacja, modernizacja i budowa oświetlenia zewnętrznego
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości