Piękne ujęcia, najbardziej mi się podoba ta fotka, gdzie 8 łyżek świeci po 2 na 4 strony świata na jakimś kratowanym słupie czy czymś takim!
No i dworzec, i te perony, super!
cieszyn napisał(a)::arrow:
najbardziej mi się podoba ta fotka, gdzie 8 łyżek świeci po 2 na 4 strony świata na jakimś kratowanym słupie czy czymś takim!
- no to mamy podobny gustWhites86 napisał(a):cieszyn napisał(a)::arrow:
najbardziej mi się podoba ta fotka, gdzie 8 łyżek świeci po 2 na 4 strony świata na jakimś kratowanym słupie czy czymś takim!
dzieki to zdjęcie na tym slupie tez mi sie podoba :D
cieszyn napisał(a):- no to mamy podobny gustWhites86 napisał(a):cieszyn napisał(a)::arrow:
dzieki to zdjęcie na tym slupie tez mi sie podoba :D![]()
A co to za słup??
- czekamy! A popatrz w górę, może tam też są jakies klasyki ?jakis żuraw chyba niedlugo bedzie wiecej fotek z tamtad ;]
neon44 napisał(a):zdjęcia to mistrzostwo. Whites86 tak trzymaj
To zrobisz więcejWhites86 napisał(a):neon44 napisał(a):zdjęcia to mistrzostwo. Whites86 tak trzymaj
dziekiszkoda tylko ze tak malo mi ich zostalo do wystawienia
CDM napisał(a):To zrobisz więcejWhites86 napisał(a):neon44 napisał(a):zdjęcia to mistrzostwo. Whites86 tak trzymaj
dziekiszkoda tylko ze tak malo mi ich zostalo do wystawienia
Powrót do Zewnętrzne oprawy żarowe i wyładowcze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości