Takiego samego WLSa jak na tych fotkach posiadam w mojej kolekcji, ten LRF jest wykręcony, czy po prostu utrącony

ta z tą kupą syfu świeci, stoi przed GS-em w Wiśle, byłem tam wieczorkiem sprawdzić. Ta z napisem "lampa" wisi na schronisku na Równicy, niestety, nocą tam jest się trudno dostać. Myślę,ze jest zapalana okazyjnie, a na tym budynku jest jeszcze druga, identyczna. Temu LRFowi odleciała bańka, gwint z fragmentami lampy tkwi w oprawce. Jakiś baran musiał ją rozwalić, a jej naprawa nie należy do łatwych, bo stoi na wyciągu narciarskimDocBrown napisał(a):Czy któraś jeszcze świeci ?
Takiego samego WLSa jak na tych fotkach posiadam w mojej kolekcji, ten LRF jest wykręcony, czy po prostu utrącony
CDM napisał(a):Temu LRFowi odleciała bańka, gwint z fragmentami lampy tkwi w oprawce. Jakiś baran musiał ją rozwalić, a jej naprawa nie należy do łatwych, bo stoi na wyciągu narciarskim
Tak, później też miał wyciąg, ale w szpitaluswietlik napisał(a):CDM napisał(a):Temu LRFowi odleciała bańka, gwint z fragmentami lampy tkwi w oprawce. Jakiś baran musiał ją rozwalić, a jej naprawa nie należy do łatwych, bo stoi na wyciągu narciarskim
Pewnie jakiś początkujący narciarz miał kolizję z wyciągiem![]()
Powrót do Zewnętrzne oprawy żarowe i wyładowcze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości