mirek napisał(a):Jeśli chodzi o Malagi, te na Twoim osiedlu Neon to nie SGS 104 a SGS 102 K, tzw. Malag 1 już się nie produkuje (możesz je przenieść do działu oprawy klasyczne na swojej stronie. Sprawdzałem dzisiaj katalog, bo szukłem wykresu światłości tej oprawy ale jeszcze go nie umieścili.
DocBrown napisał(a):Bardzo dobrze, że już ich nie produkują s:twisted: s:twisted: Ale nie zgadzam się z tym, by przenieść je do opraw klasycznych
neon44 napisał(a):Mirku nie opowiadaj takich rzeczy gdyż w specyfikacji SIWZ było wyraźnie napisane SGS 104 o mocy 150 W
neon44 napisał(a):W takim razie Mirku jakie oznaczenie mają mieć te wycofane s:?: s:?: SGS101 i SGS102
KaszeL napisał(a):Tylko, że z ekonomicznego punktu widzenia porównywanie lamp 250W i 150W raczej nie ma sensu
mirek napisał(a):Jeśli chodzi o Malagi, te na Twoim osiedlu Neon to nie SGS 104 a SGS 102 K, tzw. Malag 1 już się nie produkuje (możesz je przenieść do działu oprawy klasyczne na swojej stronie. Sprawdzałem dzisiaj katalog, bo szukłem wykresu światłości tej oprawy ale jeszcze go nie umieścili.
Powrót do Konserwacja, modernizacja i budowa oświetlenia zewnętrznego
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości