O czym myślę: Dobrze by było zrobić jakiś fajny ruch na forum, coś jak happening, krzyżowałyby się wtedy opinie, uwagi, pomysły, fotki i inne kotki

Wybierzmy na początek jakiś dzień - np. konkretną sobotę wieczorem, między godzinami, powiedzmy, 22 a 24, żeby nas faktycznie było zalogowanych dość dużo
To może być bardzo ciekawe doświadzenie, nie?
A z czasem można by zrobić taka praktykę: - ogłaszamy, że kto może, niech się loguje w każdą pierwszą sobotę miesiąca, czy co drugiego miesiąca, lub np. w każdą pierwszą sobotę co miesiąc parzysty lub nieparzysty.
Nazwijmy ten dzień: Forumowisko, zresztą sama nazwa, to nie jest aż takie ważne, grunt, żebyśmy chcieli w tym wiąć udział

Jeszcze w dużo dalszej perspektywie (jeśli ten pomysł wogóle "chwyci") możeny ogłaszać Dzień Opraw Klasycznych, Dzień Oświetlenia Ulicznego i kto tam jeszcze co wymyśli - tu akurat tematy można by zgłaszać Neonowi, a on by co jakiś czas dawał hasło, jaki dzień ogłosi
W ten sposób będziemy bardziej razem, nie? Może narodzą się zupełnie nowe wątki? Może odkurzymy wiele starych - przecież zobaczcie, ile tu jest takich nieruszanych od dawna tematów! Ciekawych tematów

Będzie to być może także niejako lightingowa burza mózgów, a tak praktycznie

Aby pomysł wdrożyć w życie, nie możemy terminu takiej pierwszej "zbiorówki" ustalać drogą wyborów.
To powinien narzucić Neon, i już! Tylko wtedy ma to szansę na realizację
Kurcze, co Wy na to?

Robimy to FORUMOWISKO czy nie?
PS. jeśli kogoś zanudziłem lub zniesmaczyłem tym pomysłem - przepraszam