Michal napisał(a):Super kolekcja-ładnie się prezentuje.Dostaniesz ode mnie klosz do OURW,a tą ramką się nie przejmuj,ze zdjęcia wynika,że to wada fabryczna-dość częste zjawisko w oprawach OURW.
Whites86 napisał(a):Michal napisał(a):Super kolekcja-ładnie się prezentuje.Dostaniesz ode mnie klosz do OURW,a tą ramką się nie przejmuj,ze zdjęcia wynika,że to wada fabryczna-dość częste zjawisko w oprawach OURW.
dzieki![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
no jak by niepatrzec zadna z moich opraw nigdy niewidziała słupa i niebyly uzywane no tylko trumienka oswietlala jakies pomiesczenia ale byla w super stanie wiec renowacja jej niezajela mi duzo czasu
a co do ramki to mam nadzieje ze mi sie nieulamie bo bedzie lipa :/
Michal napisał(a):Whites86 napisał(a):Michal napisał(a):Super kolekcja-ładnie się prezentuje.Dostaniesz ode mnie klosz do OURW,a tą ramką się nie przejmuj,ze zdjęcia wynika,że to wada fabryczna-dość częste zjawisko w oprawach OURW.
dzieki![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
no jak by niepatrzec zadna z moich opraw nigdy niewidziała słupa i niebyly uzywane no tylko trumienka oswietlala jakies pomiesczenia ale byla w super stanie wiec renowacja jej niezajela mi duzo czasu
a co do ramki to mam nadzieje ze mi sie nieulamie bo bedzie lipa :/
Znależć nie używanego klasyka to jest sztuka,odremontować starą oprawę zawsze można.Jak Ci ramka pęknie to się nie przejmuj,mam w zapasie,tylko nie taką ładną jak przy Twojej oprawie.
cieszyn napisał(a):Luk napisał(a):Zrobisz też zdjęcia oprawy w akcji
czekamy![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość