mateusz napisał(a):Przy nich rzeczywiście sodówki bardzo ładnie świecą
Oj tak, świecą prawie jak rtęciówki !!! (o matko, co ja opiszę za bzdury !

mateusz napisał(a):Przy nich rzeczywiście sodówki bardzo ładnie świecą
CDM napisał(a):cieszyn, przepraszam,że się wtrącę, ale nie tylko Michał na tym forum umie rozpoznawać SOXy. Michałto osoba wybitna, o tym wiemy i własnie dlatego zainteresowałem go tym forum, ale od pewnego czasu widać faworyzowanie niektórych userów, podczas, gdy zdjęcia i posty innych jakoś tak pozostają bez echa
DocBrown napisał(a):Spokojnie panowie![]()
Zaszło małe nieporozumienie, mam nadzieje, że zostało już wyjaśnione i dalej będziemy dyskutować tylko o oświetleniu dróg krajowych i autostrad do piekła
CDM napisał(a):cieszyn, przepraszam,że się wtrącę, ale nie tylko Michał na tym forum umie rozpoznawać SOXy. Michałto osoba wybitna, o tym wiemy i własnie dlatego zainteresowałem go tym forum, ale od pewnego czasu widać faworyzowanie niektórych userów, podczas, gdy zdjęcia i posty innych jakoś tak pozostają bez echa
Paweł napisał(a):Wow, uchwyciłeś Staszku niskoprężne sodówki w super momencie czyli w czasie startuOne bardzo długo się rozpalają.
Michal napisał(a):Paweł napisał(a):Wow, uchwyciłeś Staszku niskoprężne sodówki w super momencie czyli w czasie startuOne bardzo długo się rozpalają.
SOXy osiągają pełną moc po ok. 15 min.Na początku świecą właśnie taką czerwoną barwą.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość