Luk napisał(a):No tak, ja mieszkam właśnie w GOPie gdzie niby jest największe zanieczyszczenie światłem w Polsce a jednak widzę bez problemu gwiazdy (może to tylko dlatego, że nie mieszkam w centrum miasta?)
cieszyn napisał(a):Luk napisał(a):No tak, ja mieszkam właśnie w GOPie gdzie niby jest największe zanieczyszczenie światłem w Polsce a jednak widzę bez problemu gwiazdy (może to tylko dlatego, że nie mieszkam w centrum miasta?)
NIe, bo na Śląsku już teraz jest o wiele lepiej, niż 20 lat temu
Te anonse prasowe pisały chyba o chwilowym braku możliwości oglądania gwiazd, i w takim przypadku z tą ilością 2/3 ludzkości można by się jako tako zgodzićchoć to mocno wątpliwe
Pamiętajmy, ze pismaki czasem mają inny ukryty cel niż tylko podanie samej treści wiadomości, może tu też tak jest
Michal napisał(a):Zastanawiam się kto wprowadził ten moim zdaniem idiotyzm dotyczący zanieczyszczania światłem.Są o wiele wieksze problemy zanieczyszczania naszych choćby ulic,miast ,lasów i całego środowiska różnymi rodzajami odpadów i śmieci.I takim zanieczyszczeniem należaloby sie zajmowac w pierwszej kolejności.
Michal napisał(a):Zastanawiam się kto wprowadził ten moim zdaniem idiotyzm dotyczący zanieczyszczania światłem.Są o wiele wieksze problemy zanieczyszczania naszych choćby ulic,miast ,lasów i całego środowiska różnymi rodzajami odpadów i śmieci.I takim zanieczyszczeniem należaloby sie zajmowac w pierwszej kolejności.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości