Takich przypadków jest pełno, gdzie, podobnie jak na tym zdjęciu, oprawy świecą w okno
neon44 napisał(a):DocBrown napisał(a):....
Tak swoją drogą cieszyn poruszył ważny temat jak należy lokalizować punkty świetle by nie przeszkadzały ludziom w mieszkaniach
to chyba nie zależy od człowieka, ale myślę, że większości z nas przeszkadzałoby, gdyby jasne światło świeciło wprost do poduszkineon44 napisał(a):Mnie też lampa świeci do okna, naprierw OURW2250 rocznik 1982, a teraz Malaga 2 rocznik 2006świeci jednak dyskretnie, ja nie lubię ciemności
Luk napisał(a):U mnie na ulicy są Malagi 1, ale na szczęście znajdują się daleko od okna, powiedziałbym nawet, że sodowe "kule" które znajduja sie dwa razy dalej niż Malagi bardziej świecą mi w okno.
Ale nic dziwnego, te oprawy kuliste strzelają światłem we wszystkie strony, właśnie dlatego, że są kuliste.
qba napisał(a):Ja widziałem stradę zas łoniętą kawałkiem blachy, by ludziom po oknach nie świeciła, oraz Elgo Park z blachą, by na parking policji nie świeciła.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości