Luk napisał(a):To się nigdy nie stanie, a takie Malagi sa oszczędniejsze i tańsze
Luk: nigdy nie mów: nigdy

Ja w to wierzę, oby tylko gdy to nastanie były jeszcze dostępne oryginały, żeby było sie na czym wzorować
Luk napisał(a):To się nigdy nie stanie, a takie Malagi sa oszczędniejsze i tańsze
lampawls napisał(a):tylko podałem przykładmogli by też montować różne oprawy np. OUSF340 OUR 125
OURW 250 i 2250 trumienki oraz łyżki ORZ 1 OBP OBS OŻk i wiele innych klasyków tylko na lampy
metahalogenkowe, sodowe oraz rtęciowe
Michal napisał(a):Przecież to z naszych pieniędzy idzie na prąd i konserwację.
Michal napisał(a):Jestem jak większość użytkowników forum miłośnikiem starych opraw,ale też zwolennikiem modernizacji oświetlenia i wymiany energochłonnych i wyeksploatowanych opraw.Przecież to z naszych pieniędzy idzie na prąd i konserwację.
neon44 napisał(a):Michal napisał(a):Jestem jak większość użytkowników forum miłośnikiem starych opraw,ale też zwolennikiem modernizacji oświetlenia i wymiany energochłonnych i wyeksploatowanych opraw.Przecież to z naszych pieniędzy idzie na prąd i konserwację.
Ale czy przez to nie będziesz miał wystarczającej ilości pracy :?:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości