Michal napisał(a):Luk,świetne fotki,załatw mi taką oprawę,albo daj namiary gdzie stoi,to przyjadę do Gliwic
Luk napisał(a):Ja chciałbym miec tę oprawę
Michal napisał(a):Luk,a czy tam jest więcej tych oprawMam w razie czego na podmiankę kilka nowych OZPRów
cieszyn napisał(a):Michal napisał(a):Luk,a czy tam jest więcej tych oprawMam w razie czego na podmiankę kilka nowych OZPRów
No to Luk - dawaj cynk, ile ich tam jest a Michał popędzi zaraz podnośnikiem na te podmianki!
Luk napisał(a):Ja widziałem te oprawy w pewnej dzielnicy Gliwic, gdzieś 1 kilometr ode mnie. Jednak raczej specjalnie tam nie pójdę by zrobic zdjęcia... ale jak przy okazji tam będę to wezmę aparat
Bardzo się cieszę, bo to przecie moja avatarowa oprawaLuk napisał(a):Luk napisał(a):Ja widziałem te oprawy w pewnej dzielnicy Gliwic, gdzieś 1 kilometr ode mnie. Jednak raczej specjalnie tam nie pójdę by zrobic zdjęcia... ale jak przy okazji tam będę to wezmę aparat
^
Oto mój post z tego tematu z czerwca. Jak widzisz Cieszynie, minęło kilka miesięcy, ale dotrzymałem słowa i sfotografowałem tę oprawę ;) Chodzi mi oczywiście o te moje zdjęcia tej oprawy, które są na poprzedniej stronie i które zrobiłem 11 listopada
Powrót do Zewnętrzne oprawy żarowe i wyładowcze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości