DocBrown napisał(a):Niebieski klosz to nie fikcja, na ligtingu jest zdjęcie kwadratówki z takim, a i Ja taką widziałem w jakiejś miejscowości dwa albo trzy lata temu, we wakacje postaram się ją odszukać i sfocić
DocBrown napisał(a):Niebieski klosz to nie fikcja, na ligtingu jest zdjęcie kwadratówki z takim, a i Ja taką widziałem w jakiejś miejscowości dwa albo trzy lata temu, we wakacje postaram się ją odszukać i sfocić
DocBrown napisał(a):Nie fikcja, bo widziałem taką, mówiłem już, że we wakacje letnie jak uda mi się od razu zdać egzamin praktyczny z prawa jazdy, to poszukam tej oprawy i ją sfocę
DocBrown napisał(a):No niestety do tego faktycznie wiele nie trzeba, wystarczy albo dobra gwintówka, albo spudgun, z tym drugim, to żadna oprawa nie ma szans
Paweł napisał(a):W Warszawie na moście gen.S.Grota-Roweckiego są kwadratówki w wersji na 2 x WLS które umieszczone są równolegle obok siebie a oprawa jest nieco szersza niż w wersji standardowej. Niestety nie jest to wykorzystane bo w oprawach wkręcona jest jedna lampa...
Powrót do Zewnętrzne oprawy żarowe i wyładowcze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości