Oczywiście, mam już zebrane pieniądze od 2 lat na ten aparat, tylko, że przy mojej bidzie nie opłaca się kupić czegoś kiepskiej jakości, bo następne oszczedności uzbierają się gdzieś za 7 lat może. Tak więc szukam aparatu bardzo dobrej jakości, z wieloma funkcjami, np. kręcenie filmów w nocy, i w miarę po przystępnej cenie, więc to trochę potrwa... ale te co miałem na oku z rok temu już tanieją.
Fajne te strady, mnie gdyby zależało i miałbym miejsce to bym wymęczył o nie właściciela tego terenu

Jakby już teraz je kupić, może by się je dało jeszcze uratować. kiedyś (z 5 lat temu) tak na ziemi lezały ORZ 7 albo może OURJ

na parkingu przy Radzymińskiej/P. Skargi, ale ze mnie debil, że ich nie odkupiłem
Na razie to poluję na łyżkę, tak uwierzyłem w swoje możliwości po kupieniu tego OUR-a w zeszłym roku, że na każdą oprawę patrzę łakomie

Mam 3 lokalizacje: ORZ 7 - stadion X-lecia - 2 łychy, jedna stoi wzdłuż Zielenieckiej, odkręcona bokiem, kombinuję sobie - może tak z drzewa... A 2 albo więcej gdzieś na ziemi, mianowicie jadąc mostem zauważyłem że parę tych podwójnych słupów zdjęli już z korony, może rzucili gdzieś w kąt, jeszcze może nie wywieźli, trza iść i się zapytać.
A 3 lokalizacja to ulica Myszkowska - wszystkie sodowe (chyba tylko ambassadory) i jedna rtęciowa, i to jaka

- ORZ 6 oo - prawdziwy unikat, pewnie ją kiedyś zmienią, tak w ogóle ciekawe dlaczego tylko ją zostawili

Tak se myślę, gdzie się o nią postarać ? w jakimś zakładzie energetyki może i czy się to da załatwić ? no nic pokombinuję trochę, może co wymyślę