KaszeL napisał(a):W takim razie problem olśnienia, to tylko kwestia nie odpowiedniej aplikacji źródła?
KaszeL napisał(a):Większość? Na podstawie jakich danych wyciągasz takie wnioski? Ja osobiście kupiłem takie oprawy, jakie mi odpowiadały. Co wyłączało by mnie automatycznie z tej większości
LUMILUXDELUXE napisał(a):KaszeL napisał(a):Większość? Na podstawie jakich danych wyciągasz takie wnioski? Ja osobiście kupiłem takie oprawy, jakie mi odpowiadały. Co wyłączało by mnie automatycznie z tej większości
Większość ludzi nie zna się na oświetleniu, a ty się znasz więc jesteś w mniejszości. Gdyby było inaczej, w marketach nie było by świetlówek kompaktowych w barwie 530 bo nikt znający się na świetle takie gó...a nie kupi
andrzejlisek napisał(a):LUMILUXDELUXE napisał(a):KaszeL napisał(a):Większość? Na podstawie jakich danych wyciągasz takie wnioski? Ja osobiście kupiłem takie oprawy, jakie mi odpowiadały. Co wyłączało by mnie automatycznie z tej większości
Większość ludzi nie zna się na oświetleniu, a ty się znasz więc jesteś w mniejszości. Gdyby było inaczej, w marketach nie było by świetlówek kompaktowych w barwie 530 bo nikt znający się na świetle takie gó...a nie kupi
Zależy. Moim skromnym zdaniem, jakby były dużo tańsze od takich 830, a szczególnie byłaby podwyższona skuteczność świetlna (skuteczność świetlna kosztem jakości światła), to możnaby taką 530 kupić do garażu, piwnicy, czy gdzieś, gdzie jest ważne, żeby w ogóle coś świeciło a niekoniecznie dobrze widzieć kolory.
Powrót do Świetlówki liniowe i kompaktowe
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości