neon44 napisał(a):Whites wpisz sobie to do CV koniecznie, to zawsze się przyda
Whites86 napisał(a):neon44 napisał(a):Whites wpisz sobie to do CV koniecznie, to zawsze się przyda
wiesz to zlecenie jest umownie miedzy mna a kumplemwiec niebardzo mozna to wpisac w CV...
Michal napisał(a):Whites86 napisał(a):neon44 napisał(a):Whites wpisz sobie to do CV koniecznie, to zawsze się przyda
wiesz to zlecenie jest umownie miedzy mna a kumplemwiec niebardzo mozna to wpisac w CV...
To ja ci przystawię pieczątkę
swietlik napisał(a):Whites Będziesz miał kosz czy z drobki powymieniasz żarówki![]()
![]()
Ja też czekam na fotorelację z wymiany
Whites86 napisał(a):swietlik napisał(a):Whites Będziesz miał kosz czy z drobki powymieniasz żarówki![]()
![]()
prawdopodobnie bede siedział w łyzce od koparki :P niema innej mozliwosci ;p
Michal napisał(a):Whites86 napisał(a):swietlik napisał(a):Whites Będziesz miał kosz czy z drobki powymieniasz żarówki![]()
![]()
prawdopodobnie bede siedział w łyzce od koparki :P niema innej mozliwosci ;p
To koniecznie zabierz ze sobą aparat i nie pracuj pod napięciem.
Whites86 napisał(a):prawdopodobnie bede siedział w łyzce od koparkiniema innej mozliwosci ;p
swietlik napisał(a):Whites86 napisał(a):prawdopodobnie bede siedział w łyzce od koparkiniema innej mozliwosci ;p
Dobrym rozwiązaniem jest też drabina ułożona na palecie podniesionej wózkiem widłowym
Whites Powkręcaj wszędzie MixyCzy dławik ma zwarcie czy jest ok to i tak zaświecą...
Powrót do Konserwacja, modernizacja i budowa oświetlenia zewnętrznego
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość