lampawls napisał(a):Niedługo dam foty mojego Commodore 64 ca może mi ktoś powiedzieć,czy do stacji dyskietek 5,25 będą pasować dyskietki 3-rój calowe
![]()
Do stacji dyskietek 5.25'' będziesz jak sama nazwa wskazuje potrzebował dyskietek.... 5.25''

lampawls napisał(a):Niedługo dam foty mojego Commodore 64 ca może mi ktoś powiedzieć,czy do stacji dyskietek 5,25 będą pasować dyskietki 3-rój calowe
![]()
Edziu napisał(a):lampawls 27 lutego 2009, 17:35
Pegasus to jest oryginał
NIE Było Czegoś Takiego JAK ORYGINALNY Pegasus Pegasus to klon NESa
Tak ale w tamtym "pegazusie" IQ502 była inna elektronika, niz w tych nowszych, i nie spotkałem sie z uszkodzeniem tej konsolki, na poziomie procesora.
Może to cię zdziwi Edziu,ale takie IQ 502 starczały mi średni na dwa mieśiące,a grałem po 2 godz dziennie.
Edziu napisał(a):Może to cię zdziwi Edziu,ale takie IQ 502 starczały mi średnio na dwa miesiące,a grałem po 2 godz dziennie.
Ty to ja nie wiem co ty z nimi robiłeś, to ile miałeś tych IQ ? Mi to te "terminatory" i inne duperele nawalały, miałem takich w sumie 4, a z tamtemu, elektronika nigdy nie padła. Może u Ciebie były jakieś zimne luty na złączach joystików, albo gniazdo zasialna szwankowało?
"Strzałka" YL Return.lampawls napisał(a):A mam pytanie na temat Commodora 64:w jaki sposób uaktywnia się klawiaturę muzyczną z BLACK Boxa![]()
bo taka opcja jest dostępna w kartridżu black box.
lampawls napisał(a):Dzięki Mannerheim za podpowiedź![]()
![]()
![]()
![]()
Teraz sobie będę tworzyć muzyke na C64
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości