dostal w 1 paczce rózne ciekawe lampki jedne nowe drógie starej generacji, róznych firm, wszystkie nigdy niebyly uzywane
oto fotki tych ciekawszych

ta ma nawet jakies arabskie oznaczenia!!

Michal napisał(a):Whites,odpal tą GE czyżby był to LRF o barwie 2700K![]()
DocBrown napisał(a):Whites, nie wymieniaj czasem Polampa w zamian za GE !!
Te Colorluxy to niestety okrutny badziew, pękają dookoła gwintu bez żadnej przyczyny, spotkałem się już z dwoma takimi przypadkami, jeden to mi pękła taka lampa samoistnie po około dwóch dniach użytkowania, drugi przypadek, to znajomemu pękła identycznie chwile po wygaszeniu
DocBrown napisał(a):Dwa identyczne przypadki uszkodzeń + opinia CDMa (kiedyś rozmawiałem z nim o tych lampach) wystarczą żeby zdanie sobie wyrobić
P.S. Audik mógł z różnych powodów sie na lawecie znaleźć, pozatym opinie o tym modelu są w 99% pozytywne
DocBrown napisał(a):Whites, nie wymieniaj czasem Polampa w zamian za GE !!
Te Colorluxy to niestety okrutny badziew, pękają dookoła gwintu bez żadnej przyczyny, spotkałem się już z dwoma takimi przypadkami, jeden to mi pękła taka lampa samoistnie po około dwóch dniach użytkowania, drugi przypadek, to znajomemu pękła identycznie chwile po wygaszeniu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości