Edziu napisał(a):właśnie fajnie to wyglada jakby kwiat stał na jakiejś posesji
Bo to jest tuż za ogrodem parafii

Edziu napisał(a):właśnie fajnie to wyglada jakby kwiat stał na jakiejś posesji
Edziu napisał(a):przez cieszyn 8 maja 2009, 00:46
Kto zgadnie, gdzie to jest? (Paweł, Mannerheim i ogólnie Warszawa prosze milczeć )
Myślę że to któryś z węzłów na trasie toruńskiejTakiego kwiata na takim słupie to jeszcze nie było. Zdjęcie marnej jakości, bo kopiowane ze starej gazety. Powiem, że sa na nim kwadratówki, jjakby ktoś nie zauważył. Ciekawe czy ktoś zgadnie gdzie on jest ( znaczy był)
![]()
![]()
![]()
![]()
co to jest
Myslę jednak ze jest typowy 10 ramiennik a to nałozone na niego jakieś ozdoby, ale takiego czegoś nie widziałem, nie wiem skad on jest, powiedz qba
Paweł napisał(a):Z powodu że Trasa Toruńska (od węzła Modlińska do węzła Marki) będzie przebudowana do klasy S więc stało się to zagrożeniem dla tych kilkudziesięciu 10 i 12 ramiennych kwiatów z OUS400 ale okazuje się zdemontowanych zostanie tylko 7 tych 25-metrowych masztów, zostanie więc 37 istniejących które zostaną ponownie oczyszczone i pomalowane, wymienione kable, zamontowane nowe głowice 10-ramienne wraz z nowymi oprawami 250W i 400W. Pozostałe istniejące oświetlenie zostanie całkowicie zdemontowane wraz z 12 szafkami rozdzielczymi i zasilaniem. Nowych 25-metrowych stalowych masztów z głowicami 10-ramiennymi przybędzie w ilości 6 sztuk.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości