Podoba mi się też oświetlenie ulicy Obywatelskiej - Selenium na aluminiowych słupach

Paweł napisał(a):cieszyn, świetne znalezisko i zdjęciaOprawy są w całkiem dobrym stanie. Tak jak Michal napisał z pewnością znikną bo są na terenie poprzemysłowym przeznaczonym na zabudowę mieszkaniową bądź usługową.
Podoba mi się też oświetlenie ulicy Obywatelskiej - Selenium na aluminiowych słupach
cieszyn napisał(a):Paweł napisał(a):cieszyn, świetne znalezisko i zdjęciaOprawy są w całkiem dobrym stanie. Tak jak Michal napisał z pewnością znikną bo są na terenie poprzemysłowym przeznaczonym na zabudowę mieszkaniową bądź usługową.
Dzięki - nietrudno się domyśleć, że mnie z kolei bardziej sie podoba to, co jest już skazane na stracenie- a więc cały rząd OUR700 w tej trawie
oskard napisał(a):(...)A pytaliście parę stron wcześniej czy są i gdzie są OUSF (sorry, nie wiem czy dobrze symbul żek nopisoł) - otóż ja znalazłem jedną i to na słupie ŻN! na ul. Izabelli, na opuszczonej działce poprzemysłowej, właśnie myślę jak się ją odkręca...
i czy jest pod napięciem ;) (...)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości