tą są oprawy OURW 250-1 i -2 na stacji lotos przed pruszczem tylko w jednej jest WLSP w reszcie są rtęciowki jest tam tez jedna rtęciowa strada na wyjeździe focilem juz kiedys te oprawy tak pozatym te slupy niesa aluminiowe tylko ze stali ocynkowanej jak znajde fotki z tej stacji to tu wrzuce
I spojrzał Pan na to wszystko i poszedł w.... gdzieś tam
kolejne kwiaty 10X Kwadratówka z mlecznymi kloszami, tym razem z mrągowa, i ich istnieniu wiedzialem już dobre 4 lata, ale nie miałem mozliwości ich kiedys sfocic
W poszukiwaniu miejsc gdzie występowały bądź występują duże kwiaty opraw oświetleniowych...
Mleczny klosz, ja do tej pory jeszcze nie widziałem tej oprawy z mlecznym kloszem, ale na tych kwiatach Kwadratówki nie wszystkie mają ten mleczy klosz. Czy te kwiaty działają , jakie źródła światła są w tych oprawach A i prawie by zapomniał - całkiem fajne zdjęcia .
no nie wszystkie, ale coś widziałem w nich eliptyczne ródła światła, mozliwe ze jest tu troche pomieszane sodówki z LRF ami, nie wiem czy swiecą, ale raczej wątpie ,a zapomniałem, przyjżyjcie sie jak ptaki obsiadły na kwadratówkach
W poszukiwaniu miejsc gdzie występowały bądź występują duże kwiaty opraw oświetleniowych...