KaszeL napisał(a):A jesteś pewien, że działa? Ja jeszcze nigdy nie widziałem go w akcji.
KaszeL napisał(a):Widziałem te "oprawy" ciekawe, czy jest to samoróbka czy ktoś je seryjnie produkował. Tak czy siak widok jest imponujący. Swoją drogą, ciekawe jakie tam są świetlówki? 36/40W czy 58/65W?
CDM napisał(a):Polam Pułtusk produkuje startery elektroniczne, wkłada się go zamiast zwykłego i wtedy wszyskie rury w pomieszczeniu startuja równo jak na zawolanie(próbowałem!)
KaszeL napisał(a):CDM napisał(a):Polam Pułtusk produkuje startery elektroniczne, wkłada się go zamiast zwykłego i wtedy wszyskie rury w pomieszczeniu startuja równo jak na zawolanie(próbowałem!)
Ciekawe. Ile kosztuje taki starter elektroniczny?
neon44 napisał(a):Mam karty katalogowej sfoconych przez andrzejaliska lampPostaram się poskanować wszystko
andrzejlisek napisał(a):Czy Polam Pułtusk istnieje? Strona http://www.polam.pl była stroną tej firmy, potem się nie otwierała, teraz otwiera się jakaś strona nie związana z firmą Polam.
Powrót do Instytucje publiczne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości