kurcze

aż mi się nie chce wierzyć ze na naszym forum jest tylu amatorów grania na klawiszach.

Teraz widzę że moog nie bez powodu sie tak nazwał.
Moog jestem pod wrażeniem twojej kolekcji syntezatorów

, a zwłaszcza takich vintage, jeśli mógłbyś powiedz skąd zdobyłeś DX7 i Ensoniq Mirage

. jeżeli chodzi o te dwa syntezatory, oba były uzywane w zespole Kombi, bodaj poraz pierwszy na płycie kombi4, utwór "kombi music" był chyba wykonany na samym Ensoniq, szkoda tylko ze taki krótki,. DX7 to legenda lat 80 trzeba by bardzo długo wymieniać zespoły które go używały, był on bardzo popularny, ze względu na stosunek ceny do jakości.
Widzę również w twojej kolekcji automat perkusyjny Yamaha RX-21:, stylistycznie nawiązuje do DX7, Łosowski uzywał podobny, (RX11), uzywany na płytach kombi poczynając od "kombi 4", oraz słyszalny na płycie Marka Bilińskiego "Wolne Loty"
ja również jestem amatorem tworzenia muzyki, mam dwa keybordy, oba podłaczone przez wewnętrzny mixer Yamahy, planuję je w przyszłości podpiąć przez MIDI do kompa, na komputerze mam zainstalowanego beatcrafta, jest to sampler, automat perkusyjny, ma wiele brzmień podobnych do legendarnego Rolanda TR808,
a to mój sprzęt Yamaha PSR4500 i Thompsonic TS 61, być moze dojdzie w niedalekiej przyszłości Roland E28

W poszukiwaniu miejsc gdzie występowały bądź występują duże kwiaty opraw oświetleniowych...