Humor

Dyskusja na tematy dowolne

Re: Humor

Postprzez Whites86 » 12 września 2009, 09:06

heh nie no to jest chyba jakis walek :P
I spojrzał Pan na to wszystko i poszedł w.... gdzieś tam
Whites86

Zdjęcia: 5404

Postprzez Edziu » 12 września 2009, 10:42

A co oni tam wnieśli :!: :o :o :o , strzelam, jest to w Rosji :?:
W poszukiwaniu miejsc gdzie występowały bądź występują duże kwiaty opraw oświetleniowych...
Edziu

Zdjęcia: 497

Postprzez oskard » 12 września 2009, 13:57

Albo jakaś szpula od kabli. Świetne :lol: :lol: :lol: A jaki sie ludzie na to gapią :D :lol:
oskard

Zdjęcia: 29

Postprzez papierzok » 12 września 2009, 15:24

Dokładnie to jest bęben kablowy.
Ale mnie bardziej ciekawi czemu to wiozą, bo żeby to rozbierać trzeba być na emeryturze :lol:
papierzok

Postprzez Whites86 » 13 września 2009, 21:19

specjalna wersja dla Doca :mrgreen:
Obrazek
Whites86

Postprzez cieszyn » 13 września 2009, 21:24

Adam, skoro produkujesz takie żarówy, to może byś "wyczarował" pewien kompletny mechanizm przydatny dawno temu do opuszczania opraw??? :lol: ;) ;)
Pzdr/
Staszek
cieszyn

Zdjęcia: 9

Postprzez Whites86 » 13 września 2009, 21:25

cieszyn napisał(a):Adam, skoro produkujesz takie żarówy, to może byś "wyczarował" pewien kompletny mechanizm przydatny dawno temu do opuszczania opraw??? :lol: ;) ;)

hehe no z tym bylby problem ;) ale moooze cos sie tam uda zrobic :)
Whites86

Postprzez cieszyn » 13 września 2009, 21:27

Whites86 napisał(a):
cieszyn napisał(a):Adam, skoro produkujesz takie żarówy, to może byś "wyczarował" pewien kompletny mechanizm przydatny dawno temu do opuszczania opraw??? :lol: ;) ;)

hehe no z tym bylby problem ;) ale moooze cos sie tam uda zrobic :)

Wiesz, to nie takie proste, musiałbyś odtworzyć szereg szczegółów, które w moim łbie siedzą mocno i ostro je widzę, ale inni już niekoniecznie
Myślę o mechanizmie ulicznym, nie pastorałowym

Wrocław miał ich sporo, nawet tam sfociłem sporo pozostałości

PS - jak dobrze, że w dziale OFF-TOP nie można zrobić off-topa, bo byłaby wtopa! :lol: - nawet mi się zrymowało, choć się tego nie planowało
Pzdr/
Staszek
cieszyn

Postprzez cieszyn » 16 września 2009, 10:06

Prawnicy nigdy nie powinni zadawać pytań babciom z Mississippi, jeśli naprawdę nie są gotowi na odpowiedź.

Podczas procesu, w małym miasteczku na południu stanu, pełnomocnik prokuratora wezwał swojego pierwszego świadka - starszą kobietę.

Zbliżył się do niej i zapytał: "Pani Jones, czy pani mnie zna?". Kobieta odpowiedziała: "Tak, znam pana, panie Williams. Znam pana odkąd pan był małym chłopcem i szczerze, był pan dla mnie wielkim rozczarowaniem. Pan kłamie, zdradza żonę, manipuluje ludźmi i obgaduje ich za ich plecami. Myśli pan, że jest wielkim paniczem, jednak nie potrafi sobie zdać sprawy z tego,
że nigdy nie będzie nikim więcej, niż marnym gryzipiórkiem. Tak, znam Pana."

Prawnik był zamurowany. Nie wiedząc co więcej począć, wskazał na drugą stronę sali, pytając: "Pani Jones, czy zna pani pełnomocnika obrony?"

Kobieta znów rozpoczęła tyradę: "Tak, również znam pana Bradleya odkąd był młodzieńcem. Jest leniwym bigotem z problemem alkoholowym. Nie potrafi zbudować normalnego związku z kimkolwiek a jego kancelaria prawna jest jedną z najgorszych w całym stanie. Nie wspominając już o tym, że zdradzał swoją żonę z trzema różnymi kobietami. Jedną z nich była pana żona. Tak, znam go."

Pełnomocnik obrony zamarł.

Sędzia poprosił obu pełnomocników do swej ławy i, stonowanym, cichym głosem, powiedział:

"Jeśli którykolwiek z was idiotów spyta ją czy mnie zna, wyślę was obu na krzesło elektryczne."

:lol: :lol: :lol:
Pzdr/
Staszek
cieszyn

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Off-Topic