Prawdacieszyn napisał(a):A ja pogratulować CDM-owi chciałem.Bo tak mi się widzi, że to jego świetlówkowe znalezisko znaczy dla Niego tyle, co dla mnie , . . . . .windka korbowa na żywo zobaczona
![]()
![]()
![]()
![]()

Prawdacieszyn napisał(a):A ja pogratulować CDM-owi chciałem.Bo tak mi się widzi, że to jego świetlówkowe znalezisko znaczy dla Niego tyle, co dla mnie , . . . . .windka korbowa na żywo zobaczona
![]()
![]()
![]()
![]()
CDM napisał(a):Prawdacieszyn napisał(a):A ja pogratulować CDM-owi chciałem.Bo tak mi się widzi, że to jego świetlówkowe znalezisko znaczy dla Niego tyle, co dla mnie , . . . . .windka korbowa na żywo zobaczona
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jak ja lubię takie obrazki!! Żebym tak mógł wziąć drabinę i rury, chętnie bym tam zrobił porządek
przez KaszeL » 5 września 2009, 11:17
Fajny PRL'owski klimat? Nie powiedziałbym, że "wtedy" było fajnie.
CDM napisał(a):Osobiście uwazam,że takie obiekty powinny być wpisane już teraz na listę zabytków, wraz z całym, unikalnym wyposażeniem. Niedługo już może takich nie być...Tam nawet obsługa jest z tamtych czasów, pani na stoisku podczas obsługiwania mnie zajadała sobie bułkę z dużą ilością szynki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość