przez Whites86 » 12 września 2009, 15:45
edziu jestes pewien ze w tej SL jest mix ?? na tych zdjeciach wyglada jak by swiecil tam MH
Edziu napisał(a):przez Whites86 » 12 września 2009, 15:45
edziu jestes pewien ze w tej SL jest mix ?? na tych zdjeciach wyglada jak by swiecil tam MH
Głowę daję że MIX, bo widziałem jak się rozgrzewał, żarowym swiatłem, co prawda nie widać na fotkach żadnej różnicy, aparat trochę przekłamał, ale ostatnia fotka to właśnie rozgrzewanie się lampy. Ale nawet jak świeciła, to świeciła takim fajnym kremowym światłem, nie tak jak LRFy, a na zdjęciach faktycznie przypomina MH.
Tak, to jest właśnie takie cośmateusz napisał(a):CDM - fajne zdjęcia - widzę chyba tam jakieś "psełdopastorały"
CDM napisał(a):Myślę,że gniazdko służy do zasilania ozdób świątecznych. A fotkę robiłem siedząc na tarasie kawiarni
cieszyn napisał(a):CDM napisał(a):Myślę,że gniazdko służy do zasilania ozdób świątecznych. A fotkę robiłem siedząc na tarasie kawiarni
CDM - to taki piękny widok, że nie wiem, chciałbym tam siedzieć, piwko sobie sączyć![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości