Znam, znam tą stronę, ale jak już wspomniałem rozróżnianie tak "na oko" sprawia mi trudność i nie jestem do końca pewien czy dobrze rozpoznałem daną oprawę i dlatego wolę się zapytać - bo to pewne i... bardzo wygodne Ja tych nowych wynalazków w ogóle nie znam - nie mam ich tak wzrokowo "obstukanych" bo się nimi nie interesowałem... do teraz Rozumiem chęć administracji do walki ze spamem, ale jeden malutki wąteczek mógłby sobie wisieć.
michalc ja przenioslem ten post, oprawy ktore pokazales w wątku "nieznane współczesne oprawy" nie są nieznane zupelnie niepasuje to do tamtego wątku, to jest watek o nowych nieznanych nam oprawach o ktorych nie mamy zadnych informacji, pytania odnosnie opraw ktore focisz w swojej miejscowosci mozesz umieszczac tu i tu oczekiwac na odpowiedz
I spojrzał Pan na to wszystko i poszedł w.... gdzieś tam
Oszacowałem liczbę kwiatów min. 6x w Bydgoszczy i wychodzi mi k. 200:
Plac Poznański - 6 sztuk, Strada rondo Grunwaldzkie - 6 sztuk, Strada Old/Kwadratówka ul. Kruszwicka - 6 sztuk, Strada Old ul. Szubińska - 8 sztuk, Strada rondo Kujawskie - 6 sztuk, Strada rondo Jagiellonów, 3 Maja, Bernardyńska, Jagiellońska 8 sztuk SGS204 400W Dworzec PKP - 3 sztuki SGS201 400W Grunwaldzka - ok 30 sztuk 4 x SGS204 Wały Jagiellońskie - ok 12 sztuk Kwadratówki