leon0785 napisał(a):Michał jak będziesz miał wątpliwości to zajrzyj na oprawy info![]()
http://www.oprawy.info/oprawy_lista.html
Leon,do mnie rozmawiasz

leon0785 napisał(a):Michał jak będziesz miał wątpliwości to zajrzyj na oprawy info![]()
http://www.oprawy.info/oprawy_lista.html
przez Whites86 » 17 września 2009, 21:01
Edziu napisał(a):
michalc13 ładne klasyki, mam do ciebie prośbę,ale i pewnie uzytkowinicy z pewnością też, bo podobno w śródmieściu część kwiatów świeci na biało, prawdopodobnie sa w nich MH, ale co ciekawe kwadratówki i strady zostawili, czy mógłbyś sfocić je kiedyś w akcji
edziu ja tam bylem wracajac z poznania do Tczewa i je widzialem
kwiat z 10x Kwadratówka ktory świeci na bialo ma powkręcane LRFy zatrzymalem sie tam by mu sie dokladniej przyjzeć, w tym czasie swiecilo juz tylko 6 opraw :/ na bank są to LRFy
przez Elda » 19 września 2009, 12:47
Na ul. Focha 11 kwiatów 6x kwadratówka i 1 kwiat 6x strada.
przez Whites86 » 19 września 2009, 10:18
edziu LRFów i MH naoglądałem sie tyle ze z pewnoscią mogę stwierdzic ze to są LRFy 400W,no a przy takiej ilosci jest pod tym kwiatem jasno widzialem MH w wersji eliptycznej daja zupelnie inne światlo no i z tego co wiem są przystosowane do pracy w pionie wiec tam niemoglby by byc zastosowane, obawiam sie ze wkręcono te LRFy tam i nieodłączono w kwadratówkach TUZów przez co juz pare nie świeci (przy chwilowym spadku na piecia zgasly i TUZ je pewnie dobił)...
szkoda ze niezrobilem zdjęcia temu kwiatu :/ bylo by pewnie na nim widac zielonkawy odcien
michalc13 napisał(a):Michal napisał(a):michalc 13Jeżeli można to prosiłbym o fotki kwiatów z centrum Bydgoszczy na 12 kwadratówek.
Chcesz i masz!![]()
To kilka fotek kwiatów (idąc od ronda bernardyńskiego), zakończyłem sesję na wysokości sądu. Ustrzeliłem jeszcze parę różnych klasyków i nie tylko.
Rondo bernardyńskie:
Oświetlenie pomnika obok ronda bernardyńskiego:
Coś dla miłośników kulek:
A teraz od Wałów pod górkę, na Szwederowo: ulica Wiatrakowa. Miłe przywitanie
I kolejne miłe spotkanie![]()
Schowała się wstydliwie za listkiemTo niezwykły widok, zważywszy, że to centrum Bydgoszczy. Postanowiłem cyknąć jej parę fotek.
Idziemy dalej pod górę.
Wchodzimy na ulicę Lenartowicza.
I jeszcze jedno ujęcie
Miłego oglądania!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 28 gości