Michal napisał(a):Whites,te świetlówki w tych kinkietach -ohyda,nie wspomnę już o tych 6400K.Jak ty możesz usiedzieć przy takim czymś![]()
![]()
Utilizer napisał(a):Powiem tak: świetlówki w kinkietach są trochę nieestetyczne ale mają dużą moc (mój kolega ma w pokoju głównym 2 kompakty 8W i 9W 2700K i jest ciemno jak w d...). Nie wiem tylko jak możesz usiedzieć, zgadzam się z Michałem, ja sam nie wytrzymałbym takiego białego światła w pokoju, sam używam Decora 18W 2700W i rurę Narva 18W 3000K.
Halogenki fajne
W przedpokoju fajnie, pewnie jasno tylko jak wiadomo kompakty nie za bardzo pasują jak muszą się rozświetlać. Ja sam za rok pewnie będe już mieszkać gdzie indzieji mając w wyobraźni jak będzie wyglądał dom, mi do przedpokoju najbardziej pasowałyby żarówki halogenowe, najlepiej 3-4 punkty w celu równomiernego światła. Kit z poborem prądu, i tak tam będę świecił światło tylko podczas zakładania butów
Kuchnia bardzo fajnie, niewiem tylko czy niebyło by lepiej z dwoma rurami, no ale niewiem też jaka duża jest twoja kuchnia.
Kibel fajnie, no-name to dobry pomysł no chyba że kosztowała więcej niż 8-10zł
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość