Lecz tutaj nic to nie dało bo zarówno ORZ-10 jak i ORZ-13 mają tak samo usytuowaną oprawkę.
Zawsze mi się wydawało, że ORZ-10, ORZ-13 nie mają tych kratek wentylacyjnych w komorze dławika

wojtek0423 napisał(a):No i co że jestem tu nowy ale nie wszyscy nowi na tym forum są już gorsi od Ciebie i czasami zastanów sie co piszesz bo to forum nie jest Twoją własnością i każdy ma prawo do wyrażnia swoich opini i poglądów. Odnośnie obróbki zdjęć mam chyba większe doświadczenie. Takie rozjaśnienie zdjęcia moim zdaniem nic nie daje tylko jakbyś się pobawił poziomami to byś zobaczył co jest tak naprawde w środku oprawy. Ze smoły śniegu nie zrobisz.
Chciałbym prosic kolege wojtka, żeby rozpoznał na załączonych zdjęciach 3 różne typy opraw:
Mam nadzieję, że to będzie pestka i zaglądanie do wnętrza opraw podczas ich rozpoznawania zupełnie do niczego sie nie nada
swietlik napisał(a):wojtek0423 Jak sam napisałeś, forum jest po to by wyrażać własne poglądy. Ale nie wolno przy tym obrażać innych użytkownikówBezwzględnie należy im się szacunek, choćby z powodu dłuższego stażu na forum niż Twój.
swietlik napisał(a):wojtek0423 Żeby nie robić offtopicu kończymy ten temat.
wojtek0423 napisał(a):A co ty chciałeś tam zobaczyć w środku. Gwint E40 i dwa kilo krakowskiej sadzy?
wojtek0423 : Uważam że szacunek należy się każdemu użytnikowi forum bez względu na staż bo chyba taka jest idea istnienia tego forum, chyba że tu użytkownicy dzielą się na lepszych i gorszych .
Świetlik: wojtek0423 Jak sam napisałeś, forum jest po to by wyrażać własne poglądy. Ale nie wolno przy tym obrażać innych użytkowników Bezwzględnie należy im się szacunek, choćby z powodu dłuższego stażu na forum niż Twój.
wojtek0423 : Moim założeniem nie było obrażanie kogokolwiek a wszczególności Ciebie kolego cieszyn ale jeżeli sądzisz że Cię obraziłem to przepraszam.
Powrót do Zewnętrzne oprawy żarowe i wyładowcze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości