Neon, wiem, żartujesz. Ale moja aktywność, nawet gdybym teraz pół roku nic nie robił na forum, wystarczy na długie miesiące....
Odpowiem na serio:
Spadek aktywności może mieć różne przyczyny, losowe, zimowe osłabienie, różne prywatne sprawy itd.
Jednak mimo wszystko wydaje mi sie, że wielu z nas (sorry, ale pominę siebie) wykazuje zbyt małą aktywność ....
Boli mnie również brak reakcji adminów na wiele spraw ogólnych tego forum, które zostały tu podniesione a nie doczekały się odpowiedzi i zdecydowanych rozwiązań.
Z doświadczenia życiowego wiem, że odwlekanie takich rozstrzygnięć w nieskończoność z reguy źle się kończy
A jest tego trochę, choćby mój wątek "Dublowanie wątków, co robimy" -> otóż nic nie robimy, dalej dublujemy wątki, mamy juz powoli groch z kapustą, nie wiem, czemu się Admini temu nie przyglądają ?
A sprawa usuwania i kopiowania wątków bez powiadamiania userów ? itd. itp.
Zawsze mogę zostać prywatnym wielbicielem oświetlenia, niekoniecznie działając na forum, ale póki co - jeszcze mi się chce tu działać bo mam nadzieję, że Forum będzie podwyższać swój poziom, i to nie tylko
ilością zdjęć, ale także zasadami działania, organizacją treści forum, w miarę szybkim rozwiązywaniem postulatów i uwag userów itd. Może inym to nie przeszkadza, mnie zaś taki stan spraw trochę tak

Tak to widzę i mówię szczerze, a czas pokaże, jak się sprawy forum i mojej aktywności będą miały . . . . .

Pokazanie wszystkich fotek z Wocławia zajmie mi spoooooooooooooooro czasu, rozumiem, że w tym czasie nie muszę robić innych, nowych ?