Ale właśnie chodzi o to, że ja Tobie powierzam tą misję Ja nie mam czym (nie pracuje w firmie energ. żeby mieć dostęp do podnośnika) poza tym Ty masz bliżej, jako że ona jest w Twoim mieście
przynajmiej dali dwie , czy nie lepiej zainwestować w sodówkę, no tak ale jak tuz moze padnięty , rozsądniej było by dać mixa 160W, i zrobić obejście układu, być może ktoś chciał zaoszczędzic na energii no to stracił na jasności
W poszukiwaniu miejsc gdzie występowały bądź występują duże kwiaty opraw oświetleniowych...
Oświetla podwórko. Kiedyś na Grochowskiej widziałem Ledę z MixF 160W oświetlającą podwórko. Oczywiście lampa cały czas zapalała i gasła (była w pozycji poziomej)
Przy Kochanowskiego też są na terenie osiedla nisko wiszące Strady ze świetlówka i świeci to... całkiem dobrze Ciemno nie jest a dookoła ciepłe białe światło
Boisko szkoły podstawowej Nr4. Małe Malagi na o wiele za wysokich słupach. Oprawy nie świecą, bo i tak wieczorem teren szkoły jest zamknięty. Chyba nie chodzi tutaj o energooszczędność bo przecież Malagi pobierają mało prądu, sama sala gimnastyczna to chyba z 30 świetlówek T12 40W