oskard napisał(a):Pewnie, ja świadkiem, że wiele razy se dawała rade nawet na szerokich ulicach, i wysokich słupach. Ale to nie jest oprawa kryzysowa, o nią trzeba dbaćNie rdzewieje co prawda, ale o czystość w niej trzeba dbać bardziej niż w innych, ale o jej solidności nie można źle powiedzieć, trudno by ją było zniszczyć z wiatrówki
. Poza tym klasyk, to klasyk, i jak by nam sie nie podobał, trza go szanować, tym bardziej że pochodzi ze świetlanych czasów naszego rodzimego przemysłu, kiedy Polska była potęgą w wielu aspektach gospodarki. Nie to co teraz
oskard napisał(a):Whites, strada to jeszcze nie klasykJa jak bym miał w ogóle OURa na coś wymienić (choć nie widze powodu
), to tylko na trumne, albo łyżke, OURW też wchodzi w gre, ale jeżeli słup jest na prawdę wysoki, i ulica duża, bo montowanie OURW zwłaszcza dwulampowej na małej uliczce, i nisko, to troche rozrzutność
oskard napisał(a):Napisałeś "strada lub jakiś inny klasyk". Czyli albo strada, albo inny klasyk, co wskazuje, że strade też wliczasz do naszego kanonu klasyków...no ja to tak odebrałem
Gdybyś napisał "stradę lub jakiegoś klasyka", jasne by było, o co chodzi
Powrót do Zewnętrzne oprawy żarowe i wyładowcze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości