XboXC napisał(a):U mnie w Lodzi jest ulica oswietlona LRFami, ale w oprawach OUS. Nie znam dokladnych parametrow, ale zakladam ze z OUSa 150 na LRF 250.
XboXC napisał(a):U mnie w Lodzi jest ulica oswietlona LRFami, ale w oprawach OUS. Nie znam dokladnych parametrow, ale zakladam ze z OUSa 150 na LRF 250.
Utilizer napisał(a):XboXC napisał(a):U mnie w Lodzi jest ulica oswietlona LRFami, ale w oprawach OUS. Nie znam dokladnych parametrow, ale zakladam ze z OUSa 150 na LRF 250.
Może TUZ-y padły i wkręcili LRF-y. Tylko LRF 250W na stateczniku sodowym 150w to niemądre rozwiązanie
Czyli oświetlenie montowane za Gierka powraca... tylko czekać, jak będa łyżki zakładaliXboXC napisał(a):W moim miescie ostatnio coraz czesciej montuja rteciowki. I to nawet w centrum miasta. Glowny plac w lodzi (PL. Wolnosci) i ulica reprezentacyjna miasta - deptak Piotrkowska jest oswietlona rtecia. Do nie dawna byly SONy. Boczne uliczki coraz czesciej sa oswietlone na bialo.
CDM napisał(a):Czyli oświetlenie montowane za Gierka powraca... tylko czekać, jak będa łyżki zakładaliXboXC napisał(a):W moim miescie ostatnio coraz czesciej montuja rteciowki. I to nawet w centrum miasta. Glowny plac w lodzi (PL. Wolnosci) i ulica reprezentacyjna miasta - deptak Piotrkowska jest oswietlona rtecia. Do nie dawna byly SONy. Boczne uliczki coraz czesciej sa oswietlone na bialo.
CDM napisał(a):Czyli oświetlenie montowane za Gierka powraca... tylko czekać, jak będa łyżki zakładali
Powrót do Zewnętrzne oprawy żarowe i wyładowcze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości