Dzięki

Noo, dwa lata na to miałem, to można przez tak długi czas cuda zdziałać. Z tym, że większość zrobiłem przez pierwszy rok, cały szkic głównych dróg, kolei, rozrys sieci ulicznej dzielnic, i rozgraniczenie typów zabudowy. Teraz już tylko docieśniam zabudowę

. Jest też w całym mieście mnóstwo placów jak to mówię - magistrackich, na razie pustych, w razie gdybym zauważył brak jakiejś ważnej instytucji w mieście, żeby było gdzie ją wcisnąć. A rozróżnienie typów zabudowy na tym polega, że np w centrum jest gęściej, są większe domy, i brak jednorodzinnej zabudowy (prawy górny róg rysunku jest bliżej centrum) a przeciwny biegun tego fragmentu, to jak widać kawałek bliżej przedmieść, jest mało kamienic, i raczej stoją małe domki albo jest w ogóle pusto
Sorki, że czarno-białe, i takie małe, ale jak zacząłem po zeskanowaniu bawić sie w sklejenie tego wszystkiego, to sie okazało, że pamięć jest za mała w moim kompie

Aaa tam, zrobi sie kiedyś, u kolegi, on ma pojemniejszego kompa, i w kolorze już będzie

Ale na prawdę Wam sie podoba

...bo opraw tu ni ma

Choć ja je widze, tak jak i ulice, oczami wyobraźni

Aha, P.S., zapomniałem dodać, fragment jest 2x większy od oryginału, w oryginale Wołyńska ma 2,8 cm, a na moim monitorze ma ze 6cm