Oprawa Albany jest oprawą dekoracyjną firmy Schréder i coraz częściej pojawia się w Polskich miastach. Jest ona dosyć popularna w centrum Krakowa. Czy w waszych miastach też występują

przez CDM 9 października 2007, 17:15
... A co do Albany, to ciekawe w nich jest to, ze źródła umieszczone są równolegle do podłoża, niby to w oprawach nic nowego, ale w takich zwisających bardziej bym się spodziewal ustawienia prostopadlego. Pewnie za bardzo mam w pamięci OBp i tym podobne
CDM napisał(a):Na Krakowskim Przedmieściu występują chyba 2 lub 3 typy opraw,różnia się kloszami, ale nie wiem, czy wszystkie to Albany. Może Paweł nam je opisze? A co do Albany, to ciekawe w nich jest to, ze źródła umieszczone są równolegle do podłoża, niby to w oprawach nic nowego, ale w takich zwisających bardziej bym się spodziewal ustawienia prostopadlego. Pewnie za bardzo mam w pamięci OBp i tym podobne
qba napisał(a):U mnie są na kilku ulicach, ale takie z sodówką w dół i zaokrąglonym na dole kloszem, na kloszach są prążki.
Powrót do Zewnętrzne oprawy diodowe
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości