wieś w województwie Dolnośląskim, którą zamieszkuje niemal 170 osób. pow. strzeliński gmina Kondratowice. Wieś leży przy drodze krajowej numer 39 i jest oświetlona oprawami OURW375
Haa Przynajmniej raz mi się udało, że będę mógł skomentować zdjęcia Neona bo zazwyczaj to Neon komentował moje Fotki są świetne widać, że robiłeś je latem piękne błękitne niebo a na nim oprawy OURW 375 Niestety całkiem możliwe, że od 2008 r już tych opraw nie ma choć muszę przyznać, że na Dolnym Śląsku jest jeszcze wiele miejscowości które nie zmodernizowały swojego oświetlenia.
Ze wstydem przyznam się, że dopiero teraz dowiedziałem się o istnieniu takiej OURW , na dwie różne lampy Pięknie tam jest, a jakie one błyszczące są nadal Śliczne po prostu
Często jestem na dolnym śląsku i rzeczywiście wiele wsi jest niezmodrnizowanych. W Zebrzydowej sa np. usodowione łyżki.
RACJONALNE OŚWIETLENIE MIESZKAŃ SPRZĘTEM OŚWIETLENIOWYM "POLAM" - ułatwia prace wykonywane w domu - nie powoduje olśnienia i zmęczenia wzroku - stwarza nastrój i warunki miłego wypoczynku
I bardzo dobrze, co trza było zmienić - zmienili, a co dobre i solidne, i estetyczne przy tym - zostawili Po mojemu bardzo pozytywnie Tylko ja bym klosze im pouzupełniał, wiele jest przecież używanych opraw i ich części pochodzących z gmin modernizowanych Ja nie wiem, Paweł, Ty na prawdę chciał byś żeby wszystkie klasyki, bez wyjątku znikły z ulic i zostały tylko u takich zapaleńców i pasjonatów jak Michał