Znalazłem czas na pofocenie nowości w mieście

Najpierw nowe oprawy LED na ulicy Przechodniej. Zainstalowano 7 opraw 4-modułowych mocy 127 W (na ulicę) i 7 opraw 2-modułowych mocy 68 W (na ścieżkę rowerową) z wbudowanym zasilaczem. Zdjęto 6 opraw Strada 400 i jedną Kwadratówkę i pewnie zostaną przeniesione na inną ulicę z LRF-ami (nie mogę narazie znaleźć tej ulicy, może nie będą ich przenosić).
He he na rondzie przy targu w dzielnicy Fabrycznej (al. Niepodległości) zmieniono nie wiem czemu głowicę z oprawami przy montażu iluminacji świątecznej, nie znam tych opraw, wcześniej był kwiat 4 x SL 100 ale inna głowica. Te nowe świecą bardzo dobrze.
Na fragmencie ul. Lubelskiej (od Dworca do świateł) wymieniono stare Strady 400 na SGS 203/150. Łącznie zainstalowano 9 opraw na 7 słupach. Wszystko OK ale 150 W to jak dla mnie za mało jak na główną ulicę miasta. Oto zmodernizowany kwiat na "rondzie" przy Dworcu (w styczniu pokazywałem zdjęcie tego kwiatu z iluminacją i były Strady bez kloszy).
Tyle nowości, dla uświetnienia fotorelacji dorzucam jeszcze klasyki

Ul. Oboźna, ostatnio był przegląd opraw na tej ulicy i wkręcono LRF-a 400
Ul. Urzędowska i OUS 250 z 1999 r.
Róg Urzędowskiej i Przechodniej (OUR nieczynny od czasu montażu Strady czyli od 11 lat)
I to zdjęcie ulicy Mieszka I z dedykacją dla